Yuverta vmbo Dordrecht

Chico Mendesring 825 3315 WX Dordrecht

 • Schoolfoto van Yuverta vmbo Dordrecht
 • Schoolfoto van Yuverta vmbo Dordrecht

In het kort

Toelichting van de school

Vanaf 1 augustus 2021 zijn wij samen gegaan met Helicon en CITAVERDE tot Yuverta! Je reis naar de toekomst begint bij het kennen van jezelf. Wie ben je? Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Hoe draag je iets bij aan de wereld om je heen? ??Je gaat naar school bij Yuverta als je tijdens deze ontdekkingsreis een zetje in de goede richting zoekt. Een vertrouwde en veilige omgeving bij jou in de buurt. Waar iedereen je kent, je jezelf kunt zijn en je tot bloei komt. Waar je niet alleen kunt leren óver, maar vooral aan de slag mag mét klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. Aan de hand van echte projecten uit het bedrijfsleven. Je krijgt genoeg begeleiding, maar je moet het wel zelf doen. Zo raak je vertrouwd met je eigen toekomst. En met die van de wereld.??Wil je je eerste stappen richting de toekomst zetten? Dan voel je je thuis bij Yuverta.

Yuverta vmbo Dordrecht) is een sfeervolle, veilige en kleinschalige school. Wij werken op onze school vanuit een groen hart. Je leert er meer over de (groene) wereld om je heen, tijdens de lessen én door activiteiten die we binnen en buiten de school organiseren.

Yuverta vmbo Dordrecht staat voor duurzaamheid én biedt maatwerk die aansluit bij ontwikkelingen in de samenleving. 

Je leert om je talenten te gebruiken, om slimme keuzes te maken, om verantwoordelijkheid te nemen én om je persoonlijke leerdoelen te halen. De unieke combinatie zorgt voor een goede doorstroom naar het mbo.

Kenmerken van de school

 • Maatwerk
 • Basis, Kader, GL/TL
 • Interactief digitaal leren
 • Eigentijds groen onderwijs

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

 • vmbo-b
 • vmbo-k
 • vmbo-(g)t

Bron

Bovenbouw

 • vmbo-b
 • vmbo-k
 • vmbo-(g)t

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Wil je nu al meer weten? Bekijk dan:

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Yuverta vmbo Dordrecht is een fijne, sfeervolle en overzichtelijke school waar de leerlingen verdeeld over 4 leerjaren onderwijs volgen in de basisberoepsgerichte-, kaderberoepsgerichte-, gemengde en  theoretische leerweg (MAVO). 

Vanuit grootse ambities voor de ontwikkeling van iedere leerling bieden wij onderwijs binnen een kleinschalige schoolomgeving.  

Vanuit een groen hart… Wij  bieden eigentijds en duurzaam onderwijs aansluitend op de samenleving en de belevingswereld van de leerling.  

Met leerlingen aan zet… Onze leerlingen staan in het hart van hun eigen leerproces en geven vanuit vooraf gestelde doelen passend en planmatig vorm aan het eigen leren.  

Door docenten met passie in het kwadraat… Onze gedreven vakmensen staan als docent, pedagoog en coach naast de leerling, met hart voor de leerling en oog voor de maatschappij.


Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
534

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven