Yuverta mavo Aalsmeer

1e J.C. Mensinglaan 40 1431 RW Aalsmeer

  • Schoolfoto van Yuverta mavo Aalsmeer
  • We maken gebruik van apps en games die speciaal voor het onderwijs gemaakt zijn. Je leert daarmee op je eigen manier en eigen tempo.
  • We brainstormen bij de themaklassen door middel van creatieve woordspinnen.

In het kort

Toelichting van de school

Vanaf 1 augustus 2021 zijn wij samen gegaan met Helicon en CITAVERDE tot Yuverta! Je reis naar de toekomst begint bij het kennen van jezelf. Wie ben je? Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Hoe draag je iets bij aan de wereld om je heen? ??Je gaat naar school bij Yuverta als je tijdens deze ontdekkingsreis een zetje in de goede richting zoekt. Een vertrouwde en veilige omgeving bij jou in de buurt. Waar iedereen je kent, je jezelf kunt zijn en je tot bloei komt. Waar je niet alleen kunt leren óver, maar vooral aan de slag mag mét klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. Aan de hand van echte projecten uit het bedrijfsleven. Je krijgt genoeg begeleiding, maar je moet het wel zelf doen. Zo raak je vertrouwd met je eigen toekomst. En met die van de wereld.??Wil je je eerste stappen richting de toekomst zetten? Dan voel je je thuis bij Yuverta.

Yuverta mavo Aalsmeer is een nieuwe naam voor de oude vertrouwde Westplas (wat een begrip is in de omgeving). Ondanks dat we onder de grote noemer van Yuverta vallen, zijn wij nog steeds die kleine, gezellige, vertrouwde school. Binnen het reguliere mavo onderwijs dat wij aanbieden, valt er veel te kiezen en zijn er voldoende mogelijkheden om je te profileren. bijv. de overstap van 2mavo naar 3havo op het HWC of Amstelveen College.

Naast de businessklas, bieden we ook de projectklas aan, 'vrijheid voor jouw creativiteit': kies je voor een website bouwen of voor een 3D print, kies je voor iets met karton of met hout, jij bepaalt!

Kenmerken van de school

  • Algemeen bijzonder
  • Ecoschools
  • Veilig en gezellig
  • Kleinschalig
  • Projectklas en Businessklas

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • vmbo-(g)t

Bron

Bovenbouw

  • vmbo-(g)t

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
491

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven