Michaëlschool

Zuidervaart 61 1846 LG Zuidschermer

  • Schoolfoto van Michaëlschool
  • Schoolfoto van Michaëlschool
  • Schoolfoto van Michaëlschool
  • Schoolfoto van Michaëlschool

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
7,5
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Dit is wat ouders vinden van onze school:  

Al mijn kinderen (4) zijn hier in een beschermde, veilige en vertrouwde omgeving opgegroeid. Het grootste sterke punt van onze school is de saamhorigheid onder de leerlingen. Jonge leerlingen worden door de oudere leerlingen begeleid en er wordt dagelijks samen gespeeld. Daardoor voelt het als een grote groep waar leeftijd van ondergeschikt belang lijkt te zijn geworden. Een super omgeving om te groeien en te bloeien. Het kan niet anders dan dat op latere leeftijd een heel groot pluspunt vormt.

Ik vind het een heerlijke veilige school voor onze kinderen waar de leerkrachten een goede band hebben met de leerlingen. Ze laten hen in hun waarde, leren hen het zelf op te lossen maar houden de groepsprocessen in de gaten. Ze worden niet gepamperd. Een moeder, die 4 blije kinderen op deze school heeft gehad!

Een geweldig leuke school, klein maar fijn! Het projectmatig werken maakt het leren extra leuk. Het wekt enthousiasme op bij mijn kinderen, zeker aan de start van een nieuw project  bijvoorbeeld nu over de ruimte. De leerkrachten zijn prettig in de omgang en toegewijd. De ruimte in en om de school is uniek.

Het is een kwalitatieve goede school met vele extra`s rust, ruimte, schoolzwemmen, kleine klassen en hopelijk komen er nieuwe kinderen bij want de onderbouw heeft weinig leerlingen. In een dorp is het belangrijk dat het een ziel heeft.

Een prachtige school op een prachtige locatie met heel goed onderwijs. Trots op onze school!

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven