Basisschool Windroos

Karolingersweg 147 A 3962 AD Wijk bij Duurstede

  • Recepten lezen, wegen, mengen, samenwerken, opruimen en natuurlijk proeven.
  • rekenen vanuit de eigen ervaring
  • Zelf ervaren, de grootste meerwaarde die te bedenken is.
  • De hele dag in het teken van de VOC.
Timmeren van een boot, muziek, eten uit die tijd, varen op de Lek etc. Op het eind een groots toneelstuk en een picknick voor alle kinderen, ouders en teamleden van de school.
  • Stap voor stap ontdekken van de wereld.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Wij zijn, ook nu weer in 2022, heel tevreden met de scores van onze kinderen op de enquête. Als kinderen zich goed voelen op school is dit een  uitstekende basis voor het leren. Fijn om te merken dat dit bij de Windroos het geval is. 

Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

De school is oorspronkelijk door ouders opgericht. Vanuit dit gemeenschappelijke startpunt zijn ouders altijd actief en betrokken geweest bij de vormgeving van ons onderwijs. Iets wat nu, in 2022, nog steeds actueel is. Naast de leerlingen zijn ouders ook volwaardige gesprekspartners op de Windroos en wij vinden bijzonder dat het  ons, met elkaar,  gelukt is om dit contact te behouden, juist in de afgelopen Coronaperiode.  Heel fijn om te zien dat dit ook in dit Oudertevredenheidonderzoek tot uiting komt.   Ouders, dank voor het uitgesproken vertrouwen!

Tevredenheid
8,6
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven