Oosterveldschool

Schoolstraat 4 7975 AC Uffelte

  • Schoolfoto van Oosterveldschool
  • Schoolfoto van Oosterveldschool
  • Schoolfoto van Oosterveldschool
  • Schoolfoto van Oosterveldschool
  • Schoolfoto van Oosterveldschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In onze visie staat welbevinden en betrokkenheid als belangrijkste uitgangspunt. Kinderen moeten graag naar school gaan en door de tevredenheidspeiling af te nemen monitoren we dit. We zien dat de kinderen de school een 7,6  gaven ( 2022) en dat kinderen graag naar school gaan. Kinderen hebben een goed contact met klasgenootjes, leren veel, voelen zich veilig en worden gezien. We zijn erg blij met deze feedback van de kinderen. In 2023 gaf 89% van de kinderen aan dat zich sociaal veilig voelen.

Kinderen van groep 3 t/m 8  zitten ook in de leerlingenraad. Ze vergaderen met de directeur en praten mee over de school en ze organiseren activiteiten. In 2021-2022 hebben ze een actie gehouden voor Oekraïne en voor de Clini Clowns. Dat we nu tosti-weken hebben is te danken aan deze leerlingenraad. In 2022-2023 heeft de leerlingenraad bij de Kerstmarkt 3 dozen gevuld> Bezoekers van de kerstmarkt mochten een kerstwens achterlaten voor iemand en daarvan kregen 3 een mooi pakket. In het voorjaar heeft de leerlingenraad samen met de gemeente een tafeltennistafel gerealiseerd voor op het plein. Daarvoor is de opbrengst van de kerstmarkt gebruikt.

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Deze school gebruikt een eigen vragenlijst voor het onderzoek naar de tevredenheid van ouders. De resultaten download je hier.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven