Willibrordschool

Esperantolaan 2 9501 CZ Stadskanaal

  • Wij verwelkomen alle kinderen!
  • Schoolfoto van Willibrordschool
  • Met onze eigen Bibliotheek op school kunnen de kinderen veel lezen!
  • Schoolfoto van Willibrordschool
  • Schoolfoto van Willibrordschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

We vinden het belangrijk om te weten hoe onze kinderen zich op school voelen, zodat we daar tijdens onze lessen zo goed mogelijk aandacht aan kunnen besteden. Een vriendelijke omgang in een sfeer van openheid, eerlijkheid en vertrouwen vinden wij belangrijk om de kinderen een optimistisch toekomstperspectief mee te geven. Vanuit veiligheid, wederzijds respect en een goede sfeer geven wij vorm aan ons onderwijs. Daarom hechten wij veel waarde aan de uitkomst van de leerling vragenlijsten. De kinderen op de Willibrordschool gaan met veel plezier naar school, zo is te lezen in de uitkomsten van de vragenlijsten. 

Tevredenheid
8,4
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

We zien dat ouders tevreden zijn over de school en de school beoordelen met een 7.4. Daar zijn we natuurlijk erg trots op, omdat ouders iedere dag hun kinderen naar de Willibrordschool brengen in een veilige omgeving. Informatie en communicatie wordt beoordeeld met een 7.0. We hebben de app van Social Schools in 2019 ingevoerd en hopen dat we daarmee ouders meer mee kunnen nemen in de informatievoorziening.
Tevredenheid
7,4
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven