Openbare Basisschool De Oleander

Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal

Schoolfoto van Openbare Basisschool De Oleander

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

De sociale veiligheid is door de leerlingen hoog gescoord. Niemand voelt zich gepest of bedreigd door andere kinderen op school en niemand voelt zich onveilig in de klas en op het plein. Leerlingen vinden de leerkracht aardig, dat de leerkracht goed luistert, je uit laat spreken, ze kunnen bij de leerkracht terecht, de leerkracht kent de leerlingen goed en kan goed orde houden. Leerlingen vinden dat de leerkracht ervoor zorgt dat zij zich goed voelen. Ook vinden de leerlingen dat de leerkrachten ervoor zorgen dat alles goed georganiseerd is.  

Download tevredenheidsrapport Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Ouders zijn tevreden over zorg en aandacht voor de kinderen en ze raden andere ouders aan om voor De Oleander te kiezen.

Ouders geven aan dat hun kinderen met plezier naar school gaan, ze zijn tevreden over de vorderingen die hun kind(eren) maken en ze voelen zicht thuis op school. 

Ouders vinden de leerkracht, begeleiding, sfeer in de klas, kennis en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en zijn hier ook tevreden over.

Ouders zijn erg tevreden over de inzet en enthousiasme van de leerkracht, zijn deskundigheid, de mate waarin de leerkracht luistert naar leerlingen. 

De omgang met de leerkracht en leerlingen en rust en orde in de school hebben een 100% score.  

De Oleander scoort landelijk goed waar het gaat om deskundigheid leerkrachten, functioneren MR en informatievoorziening over de school.

Tevredenheid
8,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven