IKC Johannes Post

Jancko Douwamastraat 35 8602 BK Sneek

  • we gebruiken tablets en boeken om te leren
  • Het spelen staat voorop bij de kleuters, spelend leren!
  • Regelmatig worden er uitjes georganiseerd om kennis te maken met de natuur.
  • Naast het leren van en met IPad en computers gebruiken we ook nog papier. Hoe krijgen we inzicht in de getallen structuur?
  • Ook in de buurt dragen we ons steentje bij, wij zijn een buurtschool. Hier hangen we zelfgemaakte nestkastjes op in de ontmoetingstuin.

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Wij vinden het belangrijk te peilen hoe de leerlingen denken over de school. Dit doen we door jaarlijks de vragenlijst 'sociale veiligheid' af te nemen in groep 5 t/m 8. Daarnaast bestaat er een leerlingenpanel die om de 6 weken met de directeur om de tafel zit om te praten over o.a. veiligheid en leerklimaat. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Een maal in de vier schooljaren nemen de scholen van Palludara  een tevredenheidspeiling af. Hierbij vinden we het belangrijk dat personeel en juist ook leerlingen een stem hebben. Daarom peilen we ook hun mening. De laatste peiling is in april 2018 afgenomen. We zijn er trots op dat de ouders de leerkracht, de sfeer en kennisontwikkeling als sterke punten aangeven en dat 90% van de ouders aangeeft dat men zich goed thuis voelt op de school.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven