Christelijke Basisschool De Fontein

Westrupstraat 10 7841 AZ Sleen

Schoolfoto van Christelijke Basisschool De Fontein

In het kort

Toelichting van de school

De leerlingen, medewerkers, het schoolgebouw en de omgeving: samen vormen ze de school. Daarom is deze school uniek. Hoe de dynamiek en de sfeer op school zijn, dat kan alleen de school je vertellen. Met hĂșn verhaal bij hun eigen cijfers en bij cijfers van bijvoorbeeld DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Kortom, je krijgt een betrouwbaar beeld van de school en van wat de school doet aan goed onderwijs.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • oog voor verschillen
  • goed sociaal klimaat
  • veilige school
  • hoofd, hart en handen
  • De plek om je te ontwikkelen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
67
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Op onze school is een voorziening voor Peuters; “Peuterstap”. Peuterstap is de eerste stap naar de basisschool. Drie ochtenden per week zijn peuters vanaf 2,5 jaar van harte welkom bij ons op school. Peuterstapochtenden zijn actieve speel-en leermomenten voor peuters. Peuters ontwikkelen zich door ervaring op te doen, door te ontdekken, te spelen en vooral veel plezier te hebben. Peuterstap is samen met andere peuters spelen en leren in een rijke leeromgevingen met 2 ervaren pedagogische medewerkers; juf Agnes en juf Jolanda. Peuterstap is voor alle peuters in Coevorden.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven