obs Dakpark

Catharina Beersmansstr 80 3025 EJ Rotterdam

  • Obs Dakpark heeft zijn eigen sleehelling naast de deur.
  • Samen op onderzoek in de natuur
  • Midden in de stad... zo kunnen spelen... dat gunt iedere ouder zijn kind toch?
  • Op obs Dakpark wordt ook veel aandacht besteed aan de creatieve ontwikkeling van het kind.
  • Regelmatig trekken we er op uit om veel te weten te komen over natuur en platteland.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De uitslag van de leerlingtevredenheidspeiling is zeer positief. We zijn erg blij dat onze leerlingen met zoveel plezier naar school gaan en dat zij in een veilige vertrouwde omgeving kunnen leren en spelen. Er waren voor de kinderen weinig knelpunten. De knelpunten die er waren zijn met de leerlingen besproken en gekeken hoe we ze op kunnen lossen.


Tevredenheid
8,0

Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Obs Dakpark is een basisschool met leerlingen uit vele windstreken. Dat is ook echt een van de meerwaardes van obs Dakpark. Samen leren we van en met elkaar.

Behoorlijk wat ouders van onze leerlingen zijn niet in Nederland geboren of zijn de Nederlandse taal maar ten dele machtig. Dan is het best lastig om een Nederlandse vragenlijst te beantwoorden. De vraagstelling in de enquêtes is vaak onderzoekstechnisch correct, maar als je de nuance verschillen niet begrijpt zijn de vragen vaak net te moeilijk. De enquête vertalen is geen optie, er zijn immers zoveel nationaliteiten binnen de school. 
Met de respons van de ouders die in 2019-2020 wel gereageerd hebben zijn we blij. Goed om te constateren dat het plezier waarmee het kind naar school gaat een 8,8 scoort. 

Tevredenheid
7,9
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven