Basisschool De Springschans

Schoolstraat 2 1755 NE Petten

Schoolfoto van Basisschool De Springschans

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Stichting Surplus wil inzicht in de tevredenheid van leerlingen van de scholen. Tegen deze achtergrond heeft Stichting Surplus in de maanden november en december 2022 een Leerlingtevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 zijn uitgenodigd om aan het onderzoek deel te nemen en de online vragenlijst op school in te vullen.

Resultaten op hoofdlijnen
Over het algemeen zijn de leerlingen van De Springschans tevreden met hun school (8.1). De Springschans scoort hiermee gelijk aan de benchmark primair onderwijs (8.1).

De resultaten zijn met het team en de leerlingenraad besproken en gedeeld met de ouders via de nieuwsbrief. 

Zie de bijlage voor de resultaten.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Stichting Surplus wil inzicht in de tevredenheid van ouders van de scholen. Tegen deze achtergrond heeft Stichting Surplus in de maanden november en december 2022 een oudertevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. 

Van de 73 ouders van De Springschans die een uitnodiging hebben ontvangen, hebben uiteindelijk 31 ouders de vragenlijst ingevuld. Dit levert een respons op van 42%.

We hebben de ouders gevraagd om een rapportcijfer te geven aan de school van hun zoon/dochter. Deze vraag geeft inzicht in de algemene tevredenheid van de ouders over De Springschans. Hieronder zijn de resultaten van De Springschans weergegeven, afgezet tegen de benchmark. De Springschans scoort nagenoeg gelijk aan de benchmark PO, cijfer 7,5. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven