Daltonschool De Evenaar

Rusheuvelstraat 75 5346 JH Oss

Schoolfoto van Daltonschool De Evenaar

In het kort

Toelichting van de school

Je eigen weg. Klaar voor de toekomst.

Daltonschool De Evenaar heeft veel ruimte om te spelen, te voetballen maar ook voor de ouders om te parkeren. De school bevindt zich aan de rand van het centrum, nabij een sporthal.

Als Daltonschool De Evenaar vinden we het belangrijk dat kinderen, van ver of dichtbij, hun pad zelf ontdekken. Ieder in een eigen tempo. Wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik naar toe? Die weg mag je zelf vinden, maar hoef je nooit alleen af te leggen. Wij willen er zijn. Voor alle kinderen. Iedere dag. Wij willen hen zien, ondersteunen, prikkelen en enthousiasmeren.

We zijn een Daltonschool. Vol overtuiging. Het Daltononderwijs is gebaseerd op vier uitgangspunten: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerking, reflectie. Samen met de leerlingen, leerkrachten en ouders staan wij voor deze waarden. 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Daltononderwijs
  • Uitstekende lessen
  • Graag op school zijn
  • Open mentale instelling
  • Cultuur en bewegen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Daltonschool De Evenaar is gehuisvest aan de Rusheuvelstraat in Oss. We zitten in een multifunctioneel gebouw. In dit gebouw bevindt zich naast onze Daltonschool, een kinderdagverblijf, een peuteropvang en een buitenschoolse opvang. 

We werken steeds meer samen in de ontwikkeling van het kind van 0-12 jaar.

Het aantal leerlingen zal in de loop van de komende jaren gelijk blijven.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
337
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven