CBS De Rank

Boslaan 18 9591 BJ Onstwedde

- onze school in aquarel, gemaakt door leerling Janna Wesseling -

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Door het afnemen van de KiVa-vragenlijsten (oktober en april) en het leerlingtevredenheidsonderzoek (tweejaarlijks), hebben wij een goed beeld van hoe de kinderen onze school beleven. Hieronder ziet u de resultaten van het laatste leerlingtevredenheidsonderzoek.

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Onze ouders/verzorgers zijn tevreden met de school. Dat blijkt uit de resultaten van het tweejaarlijks oudertevredenheidsonderzoek. We benadrukken dat we de tevredenheid niet alleen tweejaarlijks middels deze vragenlijst meten, maar vooral ook door ons oor te luisteren te leggen tijdens de dagelijkse gesprekjes aan het hek, de telefoontjes en de kleine tussendoormomenten waarop we ouders/verzorgers spreken. Samen met de input van actief meedenkende Rankouders en MR plegen we hoor en wederhoor en zijn we laagdrempelig te bereiken als er zaken zijn waarover ouders/verzorgers met ons in gesprek zouden willen gaan.

Helaas is er geen schooltevredenheidsonderzoek naar ouders/verzorgers. Wanneer die er wel zou zijn, zou daar uitkomen dat wij ook tevreden zijn over onze ouders/verzorgers!

Tevredenheid
7,6
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven