CBS De Rank

Boslaan 18 9591 BJ Onstwedde

  • Schoolfoto van CBS De Rank
  • Schoolfoto van CBS De Rank
  • Schoolfoto van CBS De Rank

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Door het afnemen van de KiVa-vragenlijsten (jaarlijks) en het leerlingtevredenheidsonderzoek (tweejaarlijks), hebben wij een goed beeld van hoe de kinderen onze school beleven. Hieronder ziet u de resultaten van het laatste leerlingtevredenheidsonderzoek.

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Onze ouders/verzorgers zijn tevreden met de school. Dat blijkt uit de resultaten van het tweejaarlijks oudertevredenheidsonderzoek. We benadrukken dat we de tevredenheid niet alleen twee keer per jaar middels deze vragenlijst meten, maar vooral ook door ons oor te luisteren te leggen tijdens de dagelijkse gesprekjes aan het hek, de telefoontjes en de kleine tussendoormomenten waarop we ouders/verzorgers spreken. Samen met de input van de Schoolcommissie en MR plegen we hoor en wederhoor en zijn we laagdrempelig te bereiken als er zaken zijn waarover ouders/verzorgers met ons in gesprek zouden willen gaan.

Helaas is er geen schooltevredenheidsonderzoek naar ouders. Wanneer die er wel zou zijn, zou daar uitkomen dat wij ook tevreden zijn over onze ouders/verzorgers!

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven