Christelijke basisschool Prinses Marijke

Noetselerbergweg 23 7441 BH Nijverdal

  • Uitwaaien bij windkracht 8 en springtij. Al jaren bezoeken we de eilanden tijdens het schoolkamp voor groep 7 en 8.
  • Ons schoolplein heeft een groen karakter. Kinderen mogen spelen, onderzoeken en ontdekken in het groen. Kennismaken met de natuur.
  • W&T onderwijs in onze LEGO Studio. Een leerlijn voor groep 1 - 8. Leerlingen ontdekken, leren, creĆ«ren, programmeren in dit unieke lokaal.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De leerlingen tevredenheidspeiling laat zien dat de leerlingen over het algemeen graag naar school gaan. Een van de belangrijke pijlers is volgens ons de mate van veiligheid op school. De leerlingen voelen zich op de Prinses Marijkeschool erg veilig. Als school zijn we dan ook tevreden over het resultaat van deze tevredenheidspeiling van de leerlingen. 

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

We hebben geconstateerd dat het aantal respondenten van de Ouder Tevredenheid Peiling aan de norm heeft voldaan. De betrouwbaarheid is dus groot. 

We zien een grote mate van ouderbetrokkenheid en de ouders zijn over het algemeen erg positief over de school en de wijze waarop wij invulling geven aan het onderwijs. Een uitgebreidere toelichting vindt u in het rapport. 

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven