CBS de Verbinding

Verbindingsweg 2 9581 TH Musselkanaal

  • Schoolfoto van CBS de Verbinding
  • Schoolfoto van CBS de Verbinding
  • Schoolfoto van CBS de Verbinding
  • Schoolfoto van CBS de Verbinding
  • Alle leerlingen van groep 1-2 hebben een eigen bak onder hun zitplek, waarin ze hun tas en werkjes bewaren tijdens de schooluren.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Door de afname van leerlingvragenlijsten krijgen wij een goed beeld van de manier waarop onze leerlingen de school beleven. In de bijlage staan de resultaten van schooljaar 2022-2023 van de Vensters vragenlijst via WMK van de de groepen 6-8. Dit onderzoek wordt 2-jaarlijks afgenomen. De vragenlijst is afgenomen in mei 2023. De leerlingen van groep 6-8 hebben de vragenlijst ingevuld. Zij waardeerden de school met een 8,8. In het voorjaar van 2025 wordt de vragenlijst opnieuw afgenomen.
Tevredenheid
8,9
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In het schooljaar 2022-2023 is een oudertevredenheidsvragenlijst afgenomen. Van de ouders heeft 63% deze vragenlijst ingevuld. Een responspercentage van 63% geeft een goed beeld. Er werden vragen gesteld over:

Schoolklimaat (sfeer, omgang en veiligheid)

Onderwijsleerproces

Informatie en communicatie

De ouders waardeerden de school met een 8,6. In de afgelopen jaren is het leerlingenaantal sterk toegenomen en we hopen dat deze positieve uitstraling ook in de komende jaren doorzet.

Tevredenheid
8,9
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven