De Lispeltuut

Pauwenburg 8 8226 TA Lelystad

  • Schoolfoto van De Lispeltuut
  • Schoolfoto van De Lispeltuut
  • Schoolfoto van De Lispeltuut
  • Schoolfoto van De Lispeltuut
  • Schoolfoto van De Lispeltuut

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

We zijn erg trots op ons pedagogisch klimaat. Tijdens elk intakegesprek loop ik (directeur Hans Vos) met geïnteresseerde ouders langs en in alle groepen. We zien keer op keer de prettige manier waarop wij samen school zijn.

Wilt u dit ook aan den lijve ondervinden? Maak een afspraak en we laten u graag zien hoe prettig de sfeer op De Lispeltuut is! (Graag een appje naar 0614398888 of een mail naar info@lispeltuut.nl).

Tevredenheid
8,3

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Tijdens bijvoorbeeld een ouderavond kan de school een vragenlijst mailen, die ouders direct invullen. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen.

Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven