De Vuurtoren

Middelgronden 17 8223 ZL Lelystad

Schoolfoto van De Vuurtoren

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Voorheen namen wij de enquête van Scholen met Succes af onder leerlingen, ouders en personeel. In oktober 2016 gaven leerlingen ons hier gemiddeld het cijfer 8.13. In maart 2017 bezocht de inspectie de school en ook de inspecteur heeft met leerlingen en ouders gesproken over De Vuurtoren. Leerlingen ervaren de school als veilig en een fijne plek om te mogen zijn en te kunnen leren. In oktober 2018 deden we deze peiling nogmaals uit. We kregen gemiddeld een 9,05 van onze leerlingen.

In 2021 hebben we de enquête middels Vensters PO afgenomen. We kregen toen gemiddeld een 9,1 van onze leerlingen. Een heel mooi cijfer. In 2023 hebben wij opnieuw de leerling enquête van Vensters PO afgenomen. Dit keer met een nog mooier resultaat, namelijk een 9,3. We zijn heel blij dat onze leerlingen zo tevreden zijn met de school en hopen dit zeker vast te houden.

Tevredenheid
9,3

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

We hebben al drie maal de ouder peiling van Scholen met succes afgenomen. Dat deden we in 2018 voor het laatst. De uitslag kwam binnen in 2019 en we waren enorm blij met het resultaat. De ouders gaven ons gemiddeld een 8,38.

In 2021 hebben we de enquête middels Vensters PO afgenomen. We krijgen gemiddeld een 8,7 van de ouders. Een mooie uitslag en we hebben ons best gedaan om deze te borgen. Het resultaat van de ouder enquête die we in 2023 hebben afgenomen was een gemiddelde van 8,6. Fijn dat ouders nog steeds tevreden zijn over de Vuurtoren. We blijven ons best hiervoor doen.

Tevredenheid
8,6

Terug naar boven