Marnixschool

Schimmelpenninckstraat 2 2221 EP Katwijk

Schoolfoto van Marnixschool

Het team

Toelichting van de school

De samenstelling van ons team geeft een gevarieerd beeld: we hebben leerkrachten met veel ervaring en leerkrachten die net van de opleiding komen. Ze inspireren elkaar. Zo is elke leerkracht op onze school met ICT bezig. We prijzen ons ook gelukkig met 7 mannen in het team; zij werken in de midden- en bovenbouw. Voor gymnastiek hebben we een vakleerkracht, die twee keer per week les geeft in alle groepen 3 tot en met 8.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Wij gaan altijd voor de oplossing lesgeven op school. Is dit helaas geen mogelijkheid dan worden de kinderen verdeeld over de groepen of in uitzonderlijke gevallen, blijven ze thuis.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Het aantal uren per vak is niet precies aan te geven. Soms heeft een groep extra instructietijd nodig voor een bepaald vak en soms zijn er binnen een groep ook kinderen die extra, dan wel minder instructie nodig hebben. Onderwijs op maat!

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Toelichting van de school

Wij werken in thema's en daarmee kunnen we nmiet aangeven hoeveel tij we waaraan besteden. Doelen behalen is voor ons belangrijker dan de hoeveelheid tijd. 

Leerjaar 3 t/m 8

Toelichting van de school

Wij geven geen exacte tijden voor de vakgebieden. Dat kan per klas en per leerjaar verschillen. Het gaat ons om d edoelen en de daarbij bewhorende opbrengsten. Die willen we behalen.

Extra mogelijkheden op deze school

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Aanbod voor het jonge kind

Het is mogelijk dat de school extra aanbod organiseert voor het jonge kind. Die extra aandacht is bijvoorbeeld beschikbaar in samenwerking met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het doel is om te zorgen voor een goede start op de basisschool.

Terug naar boven