Hubertusschool

Louis Beelstraat 12 6049 HS Herten

Schoolfoto van Hubertusschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In maart 2023 is het meest recente tevredenheidsonderzoek gehouden. Als school zijn we tevreden met de resultaten van het onderzoek van 22/23, we hopen deze nog te verbeteren met het aankomende onderzoek. We zien verschillen tussen de leerlingen van groep 6,7 en 8. Groep 7 scoort het minst t.o.v. andere groepen. Mede met behulp van onze methode sociaal-emotioneel kunnen we hier actie opzetten. Deze acties kunnen we nu zetten, met als doorkijk naar schooljaar 2023-2024. 
Tevredenheid
7,9

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In maart / april 2023 is het meest recentetevredenheidsonderzoek gehouden. Als school zijn we niet voldoende tevreden met de resultaten van het onderzoek van 2023. Na oproep en een herhaalde oproep heeft slechts 36 % van de ouders het onderzoek ingevuld. De opmerkingen in het rapport zijn voor de school wel een signaal om met o.a. het onderdeel communicatie aan de slag te gaan. Wij hopen met de inspanning van de komende tijd dat we bij een volgende afname een verbetering zien in de waardering van de ouders. Binnen de MR zal deze uitslag worden besproken en de MR zal meegenomen worden in de acties van de school.
Tevredenheid
7,2
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven