Kindcentrum De Paperclip

Van Eedenplein 7 1702 GW Heerhugowaard

  • De Paperclip hoopt jaarlijks op de mogelijkheid om deel te kunnen nemen aan het schooltuinproject.
  • Even heerlijk ontspannen in De Klipper.
  • Jaarlijks worden er in de bovenbouw surprises gemaakt. Uiteraard worden de resultaten geshowd.
  • Veel aandacht voor een goede basis voor het leesonderwijs. Leerlingen starten in fase 14 met lezen als zij 'leesrijp' zijn.

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Jaarlijks worden de leerlingen die naar de brugklas zijn gegaan uitgenodigd voor een 'terugkom moment'. Tijdens deze bijeenkomst wordt er veel met elkaar besproken en vullen de leerlingen digitaal een vragenlijst in. Het resultaat kunt u lezen op de website enquete oudleerlingen

In februari 2020 is er een leerlingtevredenheidspeiling gehouden. Hiervoor is gebruik gemaakt van de vragenlijst van BvPO (bureau voor praktijkgericht onderzoek)

Helaas heeft er door de maatregelen betreffende Corona in 2021 geen 'terugkom moment' plaatsgevonden.

 

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In mei 2022 is er een oudertevredenheidsonderzoek gehouden. Vanuit Blosse is dit voor alle locaties centraal uitgezet. De vragenlijsten zijn verzorgd door Nationaal Scholenonderzoek. Een dergelijk onderzoek wordt eens in de twee jaar uitgezet. Een samenvatting van het meest recente onderzoek treft u hier.
Daarnaast is het voor ouders/verzorgers altijd mogelijk om hun bevindingen kenbaar te maken. zodat er samen gewerkt kan worden aan de kwaliteit binnen de organisatie. Zo worden er eens in de zes weken info-uurtjes gehouden. Ouders en directie en/of leerkrachten gaan met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen. 
De vergaderingen van de ouderraad en de medezeggenschapsraad zijn openbaar. Ook hier hebben ouders/verzorgers de mogelijkheid om hun inbreng te geven. Samen maken wij zo een sterke organisatie, zodat leerlingen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen en wij zorg dragen voor een fijne basisschoolperiode. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven