't Palet

Wenckenbachstraat 42 5621 HB Eindhoven

Schoolfoto van 't Palet

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

De kinderen (groep 5-8) zijn tevreden over ’t Palet.  De kinderen vinden het heel fijn dat de leerkracht bespreekt met de kinderen wat ze nog te leren hebben en dat de leerkracht hen het gevoel geeft veel te kunnen leren.  Ze geven aan dat ze een eigen mening durven hebben. Hierop scoren ze hoog. Ze geven zelf aan dat ze nog wel mogen leren om vragen te stellen in plaats van direct hun mening te geven.

Eigenaarschap is een aandachtspunt. De kinderen geven aan dat ze zelf meer keuzes willen maken in hoe, waar, wat en wanneer ze leren. Hier gaan we volgend jaar mee aan de slag. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Ouders zijn erg tevreden over 't Palet en geven de school het rapportcijfer 8.1. 

Ouders scoren op alle onderdelen (ruim) voldoende of goed. Ouders vinden dat de leraar goed lesgeeft, hun kind veel leert en op een prettige manier met de kinderen omgaat. Ouders geven aan dat hun kind zich veilig voelt op school en het fijn heeft op school. De kinderen hebben het naar hun zin op 't Palet.  

Als tip komt Eigenaarschap naar voren: kinderen keuzes laten maken in wat ze leren. Daarnaast mag er meer aandacht zijn voor het informeren van de ouders over de ontwikkeling van hun kind.  

Met deze punten gaan we aan de slag. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven