Openbare Basisschool Slingerbos

Slingerbos 2 7431 BV Diepenveen

  • De methode Beweegwijs staat iedere dag centraal. Buitenspelen is een vak geworden!
  • Eens in de twee jaar organiseert de school een "Goede doelendag" voor kinderen, ouders, opa's en oma's, vrienden, buren en het team!
  • In schoolseizoen 2021-2022 beschikt onze school over een heuse "Active Floor" waarop bewegend geleerd kan worden. Voor alle vakgebieden!
  • In de middagen werken wij met Blink Geïntegreerd. Thematische  werken aan kerndoelen van Wereldoriëntatie en eigen onderzoek doen.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De leerlingen geven de school gemiddeld een 8,5! Prachtig om te zien dat waar je het eígenlijk voor doet, de kinderen, de score zo hoog uitpakt!
Tevredenheid
8,6

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Wij zijn al jaren erg trots op onze resultaten op het gebied van tevredenheid bij zowel leerlingen als bij de ouders. In dit gedeelte is geen inzage te geven in de tevredenheid van de medewerkers in de school. Ook deze tevredenheid meten wij jaarlijks en ook hier zien we elk schooljaar de tevredenheid stijgen. Medewerkers geven de school gemiddeld ook een dikke 8 en dat zegt genoeg!
Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven