ibs 't Pompeblêd

Sportloane 2 9271 VN De Westereen

  • Thematisch en ontdekkend leren, binnen en buiten de school!
  • Oog voor elk kind, met een enthousiast team en gezamenlijke activiteiten.
  • Samenwerken en onderzoekend leren op basis van interesse en talent.
  • 21e eeuwse vaardigheden voor jong en oud!
  • Rekenen, spelling en bewegend leren in de buitenlucht!

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Jaarlijks wordt de tevredenheid en veiligheid van de leerling getoetst door middel van een anonieme enquête in groep 6, 7 en 8.  De vragenlijst bestaat uit 22 vragen m.b.t. sfeer, veiligheid, pestgedrag, regels, afspraken en de tevredenheid m.b.t. de leerkracht. In groep 6, 7 en 8 heeft 99% van de leerlingen de enquête ingevuld. Er was 1 leerling uit groep 7 ziek tijdens de afname.

De resultaten worden in het team en met de MR besproken. De resultaten geven ons inzicht in waar onze kwaliteiten liggen en wat nog ontwikkelingskansen zijn.

We zijn als school erg trots op het resultaat van de tevredenheid en veiligheidsbeleving van de leerlingen op onze school. Gemiddeld krijgt de school een 8,5 als rapportcijfer. Weer iets hoger dan afgelopen jaar, toen waren we al trots op de 8,2 waren, die moeilijk te overtreffen leek. Ons doel is om deze mooie score van de leerlingtevredenheidenquête de komende jaren te continueren!

Samen komen we vol trots tot bloei!

Tevredenheid
8,5

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In voorjaar 2024 zijn er 150 gezinnen uitgenodigd om via de link de ouderenquête in te vullen. In de gewenste situaties zouden we 108 respondenten ontvangen, waarvan er 71 vereist zijn voor een betrouwbaar resultaat. Er zijn meerdere herhaalde oproepen geweest om in de buurt te komen van de minimale responsaantal. Er zijn 69 respondenten, waardoor de resultaten een relatief betrouwbaar beeld afgeven.De leerling enquêtes zijn ruimschoots ingevuld (99%) door de leerlingen van groep 6, 7 en 8. Deze resultaten geven dus een zeer betrouwbaar beeld. 

De resultaten vanuit de leerling- en ouderenquêtes worden besproken in de MR en team. Het geeft inzicht in onze kwaliteiten en er worden waar nodig actiepunten opgesteld. Het gemiddelde rapportcijfer uit de ouderenquête is een 8.1. We zijn trots op de resultaten en dit motiveert ons als team om deze kwaliteit van onderwijs vast te houden en waar mogelijk verder te versterken in samenwerking met onze ouders en leerlingen.

Tevredenheid
8,1

Terug naar boven