Openbare basisschool De Catamaran

Maria Daneelserf 22-24 2907 BD Capelle aan den IJssel

  • Een momentje voor een extra uitleg bij de juf aan de instructietafel.
  • Zin in een ijsje? Kom naar de ijswinkel op het speelleerplein van de kleuters. Ze hebben alle smaken!
  • Samen leren lezen met de magnetische letterdoos in groep 3 en elkaar helpen met het schrijven van een verhaaltje.
  • Op een chromebook oefenen we wat we geleerd hebben. Dit is een goede voorbereiding op de toekomst.
  • Welk boek vind jij leuk? Elke week een (prenten)boek uitkiezen om thuis te lezen. Leuk ook, als de juf of meester elke dag voorleest.

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
7,5
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Tijdens bijvoorbeeld een ouderavond kan de school een vragenlijst mailen, die ouders direct invullen. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen.

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven