Openbare Basisschool 't Partoer

Lauermanstraat 21 A 9251 AX Burgum

  • Samen lezen op een comfortabele bank in onze leerstraat.
  • Sportmomenten en samen spelen.
  • Elk kind moet en kan zich veilig voelen bij ons op school.
  • Van elkaar en met elkaar leren de kinderen maar ook het team.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Elke school in Nederland dient elk jaar een Leerlingenenquête Sociale Veiligheid en Welbevinden af te nemen en deze te publiceren. OBS ’t Partoer neemt deze enquête niet af omdat het moet, maar omdat we het willen. We willen zowel de veiligheid en het welbevinden van onze leerlingen goed in de gaten houden. Dat doen we naast deze landelijke enquête ook via kindgesprekken, onze methode KiVa en de monitoring die daar bij hoort.

De leerlingenenquête worden in de klas en door de Leerlingenraad besproken. De aanbevelingen die zij geven worden opgenomen in de enquête en overgenomen, binnen de mogelijkheden van de school uiteraard. 

De Ouderenquête dient eens in de 2 jaar te worden afgenomen. Ook dit is verplicht maar doen we vooral omdat het willen. De uitslag wordt besproken in de Medezeggenschapsraad. Ook hiervoor geldt dat de aanbevelingen die zij geven worden opgenomen in de enquête en overgenomen, binnen de mogelijkheden van de school uiteraard.

Tevredenheid
7,8

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Het minimaal vereiste is niet gehaald om een betrouwbare rapportage te hebben. 

Toch kunnen we wel wat met de resultaten. Deze resultaten worden met het team en de MR van de school besproken. Verder gaan we onderzoeken op wat voor manier we wen een betrouwbaarder beeld kunnen krijgen wat betreft oudertevredenheid. 

Tevredenheid
8,0

Terug naar boven