Openbare Basisschool 't Partoer

Lauermanstraat 21 A 9251 AX Burgum

  • Samen lezen op een comfortabele bank in onze leerstraat.
  • Sportmomenten en samen spelen.
  • Elk kind moet en kan zich veilig voelen bij ons op school.
  • Van elkaar en met elkaar leren de kinderen maar ook het team.

In het kort

Toelichting van de school

Op de navolgende pagina vindt u informatie over onze school, OBS 't Partoer. Een school waar we trots op zijn. in onze ogen is 't Partoer de school in Burgum waar kinderen én kennis én zelfstandigheid én verantwoordelijkheid meekrijgen. Het motto van 't Partoer luidt: 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.' Dit citaat is afkomstig van Pippi Langkous. U weet wel: dat meisje dat een paard op kon tillen, zeerovers versloeg en over het plafond kon lopen. Dat is onze school, OBS 't Partoer!

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Kritisch denken
  • Samenwerken
  • talentontwikkeling & Creatief
  • identiteitsvorming
  • inclusiviteit

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

In dit staatje worden de leerlingen van OBS 't Partoer en de leerlingen van de NT2-school Papilio bij elkaar opgeteld. 't Partoer heeft ongeveer 202 leerlingen (peildatum 1 februari 2024), Papilio wisselend aantal (afhankelijk van de toestroom). Beide scholen functioneren overigens helemaal los van elkaar. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
188
Landelijk gemiddelde
212

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Succes in leren zorgt er voor dat leerlingen en teamleden met plezier naar school toe gaat. En dat zorgt er weer voor dat er een plezierige sfeer op school is. Succes en plezier ondersteunen elkaar. Door met kinderen te werken aan hun succes en te werken aan sociale vaardigheden hopen we te zorgen voor een plezierig schoolklimaat waar iedereen kan presteren, ook de teamleden. 

Op de knoppen hiernaast kunt u enkele documenten downloaden. En klik op 'Meer informatie' voor een uitgebreidere toelichting.

Terug naar boven