Kbs Kievitsloop

't Blok 175 4823 JJ Breda

  • Schoolfoto van Kbs Kievitsloop
  • Schoolfoto van Kbs Kievitsloop
  • Schoolfoto van Kbs Kievitsloop

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Wij zijn een Kanjerschool en hechten veel waarde aan het welbevinden van onze leerlingen, hun gevoel van veiligheid en het samenwerken aan een fijne sfeer waarin je jezelf kunt zijn en tot ontwikkeling kunt komen.

Vanuit de Kanjer-methodiek nemen wij halfjaarlijks de vragenlijsten van Kanvas af.
Voor elke groep vullen de leerkrachten de docentenvragenlijst in.
Vanaf groep 5 vullen de leerlingen twee vragenlijsten in: de leerlingvragenlijst en de vragenlijst sociale veiligheid.

De uitslag van deze lijsten wordt door de eigen leerkrachten geanalyseerd en tevens door de sociale veiligheidscoördinator en de intern begeleider.
Wanneer er sprak is van een zorgscore, wordt er een gesprek gevoerd tussen de sociale veiligheidscoördinator en de leerkracht(en) om samen een plan van aanpak op te stellen voor de groep of de leerling(en).

Download tevredenheidsrapport Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Kbs Kievitsloop en stichting INOS vinden het belangrijk om de tevredenheid van ouders en leerlingen te meten. Ouders en leerlingen zijn de primaire klanten van de school. Om aan te sluiten bij de behoefte is het van belang te weten welke waardering zij de school geven. Om dit te achterhalen wordt er gebruik gemaakt van de tevredenheidsmeting via VensterPO.

In de bijlage vindt u een reflectie op de resultaten. Daarbij geldt dat iedere vorm van tevredenheidsmeting de aanleiding moet zijn om met elkaar verder in gesprek te gaan. Zo ook bij deze meting.

Tevredenheid
7,3
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven