PC Daltonschool Ichthus

Kalmoesstraat 261 7322 NS Apeldoorn

  • 'Als een vis in het water'
  • PC Daltonschool Ichthus viert feest: de officiĆ«le Dalton certificering is behaald
  • Ieder jaar besteden wij uitgebreid aandacht aan de landelijke Kinderboekenweek.
  • PC Daltonschool is een maatschappelijk betrokken school. Wij ondersteunen diverse goede doelen ver weg en dichtbij.
  • PC Daltonschool besteedt veel aandacht aan creatieve vorming. Vanaf 2017 nemen wij deel aan het CMK project (Cultuur Met Kwaliteit).

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Naast het onderzoeken van de tevredenheid van de leerlingen, volgen wij hun sociale veiligheid met het instrument van de Kanjermethode. Ook heeft Ichthus een leerlingenraad (zie bij het onderdeel 'Kwaliteitszorg') 
Tevredenheid
8,1

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In schooljaar 2019 - 2020 is er via het WMK een oudertevredenheidsonderzoek uitgezet. Het responspercentage op de ouderenquête was 71%.Aandachtspunten vanuit de ouderwaardering zijn de onderwerpen veiligheid en informatievoorziening. Deze onderwerpen zijn als verbeterdoelen opgenomen in het schoolplan 2020 - 2021.

In het kader van het nationale Schoolplan zijn ouders bevraagd naar hoe zij de schoolsluitingen hebben ervaren. O.a. a.d.h.v. deze gegevens is het nationale Schoolplan 2021 - 2022 samengesteld. In schooljaar 2021 - 2022 wordt er een 'regulier' oudertevredenheidsonderzoek via het WMK uitgezet. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven