Brede School Fiep Westendorp

Overschiestraat 168 B 1062 XK Amsterdam

  • Schoolfoto van Brede School Fiep Westendorp
  • Schoolfoto van Brede School Fiep Westendorp
  • Schoolfoto van Brede School Fiep Westendorp
  • Schoolfoto van Brede School Fiep Westendorp

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Vrijwel alle leerlingen van groep 6, 7 en 8 hebben in maart 2024 meegedaan met het tevredenheidsonderzoek. De kinderen vinden het fijn op onze school: ze geven gemiddeld een 7,4 als rapportcijfer.

Onze leerlingen waarderen de sociale veiligheid, de inhoud van het lesaanbod, de structuur van de lessen en hoe de leerkracht met hen omgaat: "De Fiep, daar voel je je thuis!"

Tevredenheid
7,4

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In maart 2024 hebben we ouders gevraagd hoe tevreden ze zijn over de Fiep. Ondanks het landelijke lerarentekort, dat ook onze school treft, en de nog altijd merkbare achterstanden als gevolg van lockdowns, slagen we erin om goed onderwijs te bieden. Ouders zien dat ook en zijn over het geheel genomen heel positief over onze school: zij geven de Fiep gemiddeld een 7,5.

Ouders zijn met name enthousiast over het lesaanbod, het stabiele en ervaren team, het schoolklimaat en de sociale veiligheid. Onze leerlingen gaan met plezier naar school en er is goed contact tussen personeel en ouders. Hoewel ouders tevreden zijn over het onderwijs op de Fiep, zouden ze graag zien dat er vaker uitdagend werk wordt geboden aan leerlingen die dat nodig hebben. We gaan ermee aan de slag!

Tevredenheid
7,5

Terug naar boven