De Bloeiwijzer

Den Bloeyenden Wijngaerdt 2 1183 JM Amstelveen

Schoolfoto van De Bloeiwijzer

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Op De Bloeiwijzer maken we gebruik van Kindbegrip en Kijk. Met de sociale monitor Kindbegrip krijgen we inzicht en overzicht in het sociaal-emotioneel leren van onze leerlingen op school in groep 3 t/m 8. Dit is onderverdeeld in drie verschillende ontwikkelgebieden:

1. Emotionele competenties (ik);
2. Sociale competenties (jij);
3. Morele competenties (wij).

Alle leerkrachten vullen de vragenlijst twee keer per jaar in. Voor de leerlingen geldt, dat zij deze vragenlijst vanaf de bovenbouw ook zelf invullen.

In groep 1/2 wordt gebruik gemaakt van KIJK!. Hiervoor geldt, dat de leerkracht kinderen dagelijks observeert tijdens?betekenisvolle speel- werkmomenten, waarvan de aantekeningen in de online applicatie opgenomen worden. Twee keer per jaar worden, op basis van observaties, de totale ontwikkeling van elk kind (individueel rapport) geregistreerd. In het individueel rapport is de voortuitgang van het kind te zien door het kind te vergelijken met zichzelf (eerdere registraties) en met wat van een kind van die leeftijd verwacht mag worden. Het groepsrapport maakt zichtbaar hoe de groep zich als geheel ontwikkelt en wat de effecten zijn van het onderwijsaanbod. Hierdoor wordt inzichtelijk gemaakt of bepaalde ontwikkelingsgebieden extra stimulans nodig hebben.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Deze school gebruikt een eigen vragenlijst voor het onderzoek naar de tevredenheid van ouders. De resultaten download je hier.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven