KBS Kameleon

Stradivariusstraat 159 3822 DP Amersfoort

  • Schoolfoto van KBS Kameleon
  • Wees welkom
  • Schoolfoto van KBS Kameleon
  • Schoolfoto van KBS Kameleon

In het kort

Toelichting van de school

Welkom bij KBS Kameleon!
Een school waar iedere leerling kan en mag zijn wie hij of zij is en worden wat hij of zij wil. We noemen dat: ieder z’n kleur! 
Geen kind is gelijk: we zien de individuele talenten, de eigen persoonlijkheden, de verschillen in karakter en leerniveau. Wij doen er alles aan om het maximale uit onze leerlingen te halen.
Onze kernwaarden zijn: respect, veiligheid, verantwoordelijkheid, professionaliteit en betrokkenheid. Ze vormen onze leidraad om de ontwikkeling van elke leerling, in samenwerking met de ouders, zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Zoekt u een kleine school voor uw kind met goed onderwijs? Kom persoonlijk met ons kennismaken, u bent van harte welkom!

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Oog, oor en hart voor elkaar
  • Allemaal uniek
  • Spelenderwijs ontdekken
  • Leren leren
  • Je steentje bijdragen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Wij vinden het belangrijk dat elk kind naar een school in de eigen wijk kan gaan. Wij hebben kleine groepen en geven goed onderwijs.

De toelatingsprocedure leest u op onze website www.kbskameleon.nl bij de downloads.

Marktaandeel Wij staan met drie scholen centraal in de wijk Zielhorst. Wij hebben ruim 100 leerlingen verdeeld over 6 groepen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
116
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

De kleuters hebben elke dag meerdere bewegingsmomenten. De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben twee keer 45 minuten per week of één keer 90 minuten per week bewegingsonderwijs in de sporthal.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Wij voeren elke vier jaar een Risico Inventarisatie en Evaluatie uit. Elke twee jaar doen wij een Quickscan  onder teamleden om hun psycho-sociale arbeidsbelasting te monitoren.

Terug naar boven