SmdB De Kandelaar

Liesveldweg 65 4233 HG Ameide

  • voor uitleg logo klik https://www.dekandelaarameide.nl/Schoollogo
  • De Kandelaar is gehuisvest in Het Liesveld. Ook de bibliotheek voor Ameide en Tienhoven is hier  te vinden.
  • Schoolfoto van SmdB De Kandelaar
  • Schoolfoto van SmdB De Kandelaar
  • Schoolfoto van SmdB De Kandelaar

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Onze leerlingen zijn over het algemeen tevreden over de Kandelaar. Ze voelen zich thuis op de Kandelaar. Daar zijn we blij mee en trots op. M.i.v. september 2019 zijn we gestart in een nieuw gebouw. Het nieuwe gebouw zal zeker bijdragen in het thuisgevoel. 

In het schooljaar 2018-2019 zijn we gestart met IPC onderwijs. Een onderwijsprogramma waarmee kinderen op een hele andere manier werken. 21ste eeuwse vaardigheden, zelfstandigheid, eigenaarschap, samenwerking zijn begrippen die daarbij een belangrijke rol spelen. We verwachten dan ook dat de kinderen het onderwijs nog meer gaan waarderen en zich nog beter gaan ontwikkelen.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Eens in de vier jaar wordt er een groot oudertevredenheidsonderzoek afgenomen onder alle ouders van onze school. OTP(ouder tevredenheids peiling) De meest recente is het onderzoek van februari 2018. In het rapport kunt u van alles zien en vergelijken met het onderzoek van 4 jaar geleden. Fijn om te lezen en te merken dat er een grote mate van tevredenheid is onder onze ouders.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven