Scholenopdekaart

Openbare Basisschool De Hoge Raven

Openbare Basisschool De Hoge Raven

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Openbaar

De Hoge Raven: Leren van en met elkaar

Welkom bij De Hoge Raven, een prettige buurtschool in Hoograven Zuid. 

Op de Hoge Raven staat leren van en met elkaar centraal. Kinderen en leerkrachten vormen met elkaar een bruisende leergemeenschap. Wij bieden goed kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor alle kinderen. Je kind leert zich cognitief, sociaal en creatief te ontwikkelen door zelfstandig- én groepswerk. Wij hebben passende aandacht voor kinderen die meer of minder kunnen. Onze school staat midden in de samenleving en heeft oog voor verschillende achtergronden van mensen. We werken actief aan democratisch burgerschap. Onze school biedt veiligheid en geborgenheid aan ieder kind. Ieder kind is welkom!

Onze school is een van de scholen van Stichting openbaar Primair Onderwijs Utrecht (SPO) en wordt controleerbaar democratisch bestuurd. Wij hechten waarde aan een goede betrokkenheid van ouders/verzorgers bij het onderwijs.  U bent van harte welkom om mee te denken en mee te doen.

In deze schoolgids kunt u alles lezen over het onderwijs, de aanpak en de organisatie van onze school. Wilt u meer weten over de school? Neem dan contact op met Sylvia Tigchelhoff, de directeur van De Hoge Raven (directie.hogeraven@spoutrecht.nl). 

Download de schoolgids

Contactgegevens

Wijnesteinlaan 6
3525AL Utrecht

Telefoon:
0302801112
Website:
www.dehogeraven.nl
E-mailadres:
directie.hogeraven@spoutrecht.nl

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Sylvia Tigchelhoff

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht

Aantal scholen:
36
Aantal leerlingen:
10000
Website:
spoutrecht.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Utrecht PO


Foto-impressie