Scholenopdekaart

Lidwinaschool

Lidwinaschool

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van de Lidwinaschool. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school.

Op de Lidwinaschool geven we betekenisvol onderwijs. We leren de kinderen de basisvaardigheden als lezen, spellen, schrijven en rekenen en hebben daarnaast continu oog en aandacht voor de brede ontwikkeling. De nieuwsgierigheid van kinderen is onze motor.

Denken, voelen en handelen met elkaar verbinden. Wij geloven dat zo betekenisvol onderwijs ontstaat. Onze school is een plek waar kinderen leren onderzoeken, mogen ontdekken en ervaren. Zo krijgt leren betekenis en dat houdt kinderen nieuwsgierig en gemotiveerd. De kinderen zijn actief betrokken, leren op de manier die het best bij hen past en hebben aandacht voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Wij zijn gastvrij voor elk kind, met zijn talenten en denkwijzen. Elk kind, hoe hij of zij ook leert, kan zichzelf zijn. Wij zullen het kind helpen te leren, samen te werken en met (zelf)vertrouwen de wijde wereld in te kunnen.

Kinderen zullen zich op de Lidwinaschool vrij en veilig voelen. Wij zijn open en hebben aandacht voor de kinderen. We zijn oprecht en aandachtig betrokken en denken en handelen vanuit kansen en mogelijkheden.

De Lidwinaschool is inspirerend en wereldwijs.  

Download de schoolgids

Contactgegevens

Linnaeushof 45
1098KM Amsterdam

Telefoon:
0206650769
Website:
www.lidwinaschool.nl
E-mailadres:
stlidwina.info@askoscholen.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Schoolleider

Roger Baggen

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Amsterdamse Stichting voor Katholiek, P.-c. en Interconfessioneel onderwijs

Aantal scholen:
33
Aantal leerlingen:
9247
Website:
www.askoscholen.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Amsterdam/Diemen


Foto-impressie