Katholieke scholengemeenschap De Breul

Arnhemse Bovenweg 98 3708 AG Zeist

  • Schoolfoto van Katholieke scholengemeenschap De Breul
  • Schoolfoto van Katholieke scholengemeenschap De Breul
  • Schoolfoto van Katholieke scholengemeenschap De Breul
  • Schoolfoto van Katholieke scholengemeenschap De Breul
  • Schoolfoto van Katholieke scholengemeenschap De Breul

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Onze leerlingen zijn erg tevreden over de veilige sfeer op school. Ook zijn de leerlingen zeer tevreden over hun coach (mentor). De individuele aandacht die wij bieden, de leerling echt te zien in een prettige omgeving dat vinden wij als school zeer belangrijk.

Elke jaarlaag kent leerlingresonansgroepen waarmee na elke periode overlegd wordt. Leerlingeninspraak is een groot goed, wellicht voor de individuele leerling niet altijd merkbaar maar er wordt wel degelijk wat met hun feedback gedaan. De verbeterpunten die uit deze enquete komen zullen met hen maar ook met andere gremia besproken worden. Met de uitkomsten zullen wij aan de slag gaan om de tevredenheid te verhogen.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Niet alleen leerlingbetrokkenheid ook ouderbetrokkenheid vinden wij zeer belangrijk. In samenwerking met de ouderraad zijn we bezig met het instellen van ouderresonansgroepen per jaarlaag.

We willen een brede vorming bieden zodat leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen, we bieden niet alleen het Technasium aan, maar ook de VECON Business School en labonderwijs.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,2
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven