Revius Wijk bij Duurstede

Remus 4 3962 KT Wijk bij Duurstede

  • Het gebouw is opgedeeld in vijf leerhuizen (kleine schooltjes binnen een grotere school), een aula en diverse praktijklokalen.
  • Revius Wijk maakt gebruik van zowel leer- en werkboeken als de iPad, leerlingen werken ook altijd met een schrift voor aantekeningen.
  • Op de begane grond van Revius Wijk zijn de praktijklokalen muziek, natuur-, scheikunde, biologie, beeldende vorming, techniek, tekenen, gym.
  • In de gemeenschappelijke ruimte werken leerlingen samen of individueel aan opdrachten o.l.v. hun vakdocent en leerhuisassistent.
  • In de instructie ruimte krijgen leerlingen klassikaal les van hun vakdocent.

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Bij aanvang schooljaar 2023-2024 heeft Revius Wijk een nieuwe directeur. Deze nieuwe directeur zal een nieuw schoolplan schrijven. Tot die tijd is er een overbruggingsschoolplan op basis van het plan 2019-2023.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

In het schoolondersteuningsprofiel staat beschreven hoe we de ondersteuning en begeleiding vormgeven. Meer informatie hierover is ook te vinden op onze website. 

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven