Revius Wijk bij Duurstede

Remus 4 3962 KT Wijk bij Duurstede

  • Schoolfoto van Revius Wijk bij Duurstede
  • Schoolfoto van Revius Wijk bij Duurstede
  • Schoolfoto van Revius Wijk bij Duurstede
  • Schoolfoto van Revius Wijk bij Duurstede
  • Schoolfoto van Revius Wijk bij Duurstede

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2019-2020?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Schoolklimaat en veiligheid

Onze school werkt vanuit de kernwaarden gemeenschappelijk, respectvol, uitdagend en kansrijk. Samen maken we de school tot een veilige plek. De leerhuizen zijn klein, overzichtelijk en alle leerlingen worden gekend. Dit is een belangrijke randvoorwaarde voor een veilige schoolomgeving. We verwachten daarbij van alle medewerkers en leerlingen verwacht dat zij correct en respectvol met elkaar omgaan. Respect hebben voor elkaar betekent ook dat je respect hebt voor elkaars eigendommen en voor het gebouw waarin wij samen werken en leren. Samen zorgen we voor een veilig, prettig schoolklimaat! Belangrijk is daarbij ook dat we elkaar durven aanspreken op het nakomen en naleven van deze afspraken.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
8,0

Terug naar boven