Huizermaat

Monnickskamp 7 1273 JP Huizen

Schoolfoto van Huizermaat

Tevredenheid leerlingen Toelichting

Toelichting van de school

De uitslag van de leerlingenquête 2020 is gebaseerd op een respons van 472 leerlingen van onze leerlingen uit de eerste en vierde klassen. De tevredenheid is met een 7,5 gemiddeld 0,5 pt. gestegen ten opzichte van vorig jaar. Daar zijn we trots op. Wij gebruiken de antwoorden om ons onderwijs kritisch te analyseren en constant te werken aan verbetering. 

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2019-2020? Toelichting

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren? Toelichting
Weergave

Sfeer en veiligheid toelichting

Sfeer Toelichting

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid Toelichting

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid op deze school Toelichting

Toelichting van de school

Huizermaat is trots op het veilige pedagogisch klimaat van de school, waaraan het dubbelmentoraat een grote bijdrage levert.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders toelichting

Toelichting van de school

De uitslag van de ouderenquête 2020 is gebaseerd op een respons van 260 ouders van onze leerlingen uit alle eerste en vierde klassen. Uit deze enquête blijkt dat de ouders nog steeds zeer tevreden zijn over ons onderwijs. We zijn uiteraard heel blij met deze waardering. Wij gebruiken de antwoorden om ons onderwijs kritisch te analyseren en constant te werken aan verbetering.

Weergave

Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
8,0

Terug naar boven