Dalton Dokkum, school van OSG Piter Jelles,

Parklaan 1 9103 ST Dokkum

Schoolfoto van Dalton Dokkum, school van OSG Piter Jelles,

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

In het schoolontwikkelingsplan wordt aangegeven welke ambities, plannen, acties en activiteiten uitgezet worden om wensen, verbeteringen en ontwikkelingen op Dalton Dokkum uit te voeren. De basis voor het plan wordt gevormd door de ambities tot 2021 en daarvan afgeleid de jaarplannen. Het is een dynamisch plan en wordt regelmatig bijgesteld.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

De basis en kracht van de leerlingenzorg op Dalton Dokkum is het persoonlijk mentoraat. Elke leerling heeft een persoonlijke mentor waar hij of zij eenmaal per week of eenmaal per twee weken een gesprekje mee voert over de cijfers, over de omgang met klasgenoten, het huiswerk, algemeen welzijn, et cetera. In het zorgplan staat beschreven welke hulp en activiteiten de school organiseert om leren en leven op school op een hoog niveau te waarborgen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven