YES College

Albardastraat 13s 2555 XP Den Haag

Schoolfoto van YES College

Profielkeuze

Toelichting van de school

YES College leidt op voor Kader-TL, TL, TL-havo en havo (onderbouw). Gemiddeld studeert zo'n 95% van onze leerlingen na vier jaar af met een TL-diploma. De leerlingen kiezen voor: de sector Economie (gemiddeld 56%), de sector Zorg & Welzijn (25%) en Techniek (19%). 
Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

In het schoolplan beschrijft de school de onderwijsplannen voor een periode van vier jaar. Je leest er bijvoorbeeld welke manier van lesgeven de school kiest en hoe de kwaliteit van het onderwijs bewaakt en verbeterd wordt. In het document staat ook meer informatie over het personeel op de school.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Bij YES College staat leerlingbegeleiding en ondersteuning hoog in het vaandel. Ook voor de komende jaren stellen we hoge doelen aan de zorg en ondersteuning op school. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen zich goed voelen bij ons op school. Om dat te kunnen garanderen, blijven we klein en is er veel aandacht voor elkaar. Op die manier kunnen we de begeleiding bieden die nodig is. Het Schoolondersteuningsplan (SOP) is ook te vinden op www.swvzhw.nl. 

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven