EYE College - vmbo - mavo

Pelikaanweg 1 2903 ER Capelle aan den IJssel

  • Onze school heeft homogene -en dakpanklassen. Je start op jouw hoogste niveau en krijgt 2 jaar de kans om te wisselen van niveau.
  • Op het VMBO volg je een uitdagend programma gericht op VOEDING GEZONDHEID en TECHNOLOGIE.
  • Op de mavo volg je een combinatie van een  beroeps- en theoretisch georiĆ«nteerde opleiding. Je volgt verschillende leuke doe-vakken.
  • Onze kernwaarden RESPECT, VEILIGHEID en VERANTWOORDELIJKHEID.  We hebben een duidelijke ondersteuningsstructuur en werken met korte lijnen.

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
6,8
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven