Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem

  • Voetbalspeler, tenniser en judoka
  • Softbalspeelster en saxofonist
  • Rolstoelbasketbalspeler
  • Topdansers en danseressen
  • Hockeyspeelster en schilderes

Profielkeuze

Toelichting van de school

Op het Beekdal College, vinden wij het belangrijk dat we naar jou luisteren. Waarom een van de 4 profielen kiezen als jij liever extra vakken volgt? Je kunt daarom bij ons niet alleen kiezen voor een van de 4 profielen, maar ook combinaties van profielen maken of extra vakken kiezen zoals Wiskunde D, kunst, bewegen sport & maatschappij en meer.
Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Bij het Beekdal Lyceum is het onze missie om jou te ontwikkelen tot zelfstandig, autonoom en sociaal mens. Als je bij ons op school zit leer je duurzaam te groeien met een open blik naar jezelf, de ander en de wereld om ons heen. Wij leren je vallen en op te staan, jezelf uit te dagen en te motiveren. We zijn heel wat van plan! Wil je meer weten over wat ons plan is? Lees dan ons concept schoolplan 2021-2025.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Bij ons op het Beekdal Lyceum doet iedereen mee. Soms heb je daar even wat extra hulp bij nodig. We zijn gewend om maatwerk te leveren aan onze topsporters, -dansers en muzikanten. Diezelfde aandacht hebben we voor iedere leerling. Als leerling heb je als eerste aanspreekpunt altijd je mentor. Als je extra hulp nodig hebt, word je geholpen door onze leerlingcoordinator. Soms heb je wat meer nodig. Dan word je geholpen door ons zorgteam van orthopedagogen. Of je nu een tijdje een plek nodig hebt met wat minder prikkels of serieuzere zorg nodig hebt: zij organiseren de zorg die je nodig hebt.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven