Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem

  • Schoolfoto van Beekdal Lyceum
  • Schoolfoto van Beekdal Lyceum
  • Schoolfoto van Beekdal Lyceum

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Als je bij ons op school zit, dan ben je het meest tevreden over je mentor, de extra hulp die je krijgt als je die nodig hebt en over hoe modern ons onderwijs is. Onze leerlingen hebben ons ook laten weten wat we nog beter kunnen doen: het actuele nieuws van krant en TV in de les gebruiken.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

We weten dat veiligheid op school de allerbelangrijkste randvoorwaarde is om tot leren te komen. Op een veilige school wordt dus meer geleerd. We zijn trots op hoe veilig onze leerlingen het Beekdal Lyceum vinden. Dat komt onder andere door hoe we veiligheid op school bespreekbaar maken bijvoorbeeld in de mentor-uren. Ook hebben we als school oog voor al onze leerlingen. We doen er alles aan om een continue dialoog te hebben met hen, door te luisteren en aandacht te geven aan onderwerpen die dat nodig hebben of het nu gaat om social media-gebruik, fake news of inclusiviteit.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Op het Beekdal Lyceum zijn ouders zeer tevreden. Het fijnste vinden zij de communicatie door en met school. Daarnaast geven zij aan zeer tevreden te zijn over de kansen die het sport & cultuurprofiel bieden voor leerlingen om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,2
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven