College De Meer

Radioweg 56 1098 NJ Amsterdam

Schoolfoto van College De Meer

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Dit schooljaar valt de tevredenheid van de leerlingen tegen in vergelijking met de afgelopen jaren. De leerlingen geven aan dat ze ontevreden zijn over de omvang van de extra activiteiten die buien de les plaatsvinden. Daarnaast vinden ze dat er te weinig aandacht wordt besteed aan het bespreken van de actualiteiten/ het nieuws tijdens de lessen.  Met deze aandachtspunten gaan we direct aan de slag!Wat de leerlingen hoog waarderen is de (kwaliteit en de hulp van de) mentor, de wijze waarop leraren goed kunnen uitleggen en de hulp die ze van de leraren krijgen om de leerstof te beheersen. Ook de aanwezigheid, de kwaliteit en het gebruik van nieuwe media (laptops, IPads, digiborden ed.)  in de lessen wordt relatief hoog gewaardeerd.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,4
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven