Park Lyceum

Bunuellaan 4 1325 PL Almere

Schoolfoto van Park Lyceum

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

In dit document wordt de schoolontwikkeling vastgelegd en de voornemens voor de komende vier jaar worden beschreven. Tevens dient dit als document ter verantwoording aan het Bestuur van de Bakenscholen en aan de Onderwijsinspectie.

Het schoolplan geeft een algemene en samenvattende beschrijving van beleidsvoornemens gericht op verdere ontwikkeling van de school en omvat in elk geval het onderwijskundig beleid, het personeelsbeleid en beleid met betrekking tot de bewaking en verbetering van de kwaliteit van het onderwijs op Park Lyceum.


Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

In de zorggids kunt u kennis nemen van de wijze waarop we de zorg op de verschillende begeleidingsgebieden hebben vorm gegeven en van de inhoud ervan. De gids is bestemd voor de medewerkers van Park Lyceum en de leerlingen en hun ouders,
In het kader van Passend Onderwijs werken we aan de verdere invulling en uitvoering van de schoolspecifieke zorg. Die zorg richt zich met name op scholing en professionalisering van docenten. Daarnaast biedt Park Lyceum een arrangement voor leerlingen in het autistische spectrum die extra ondersteuning behoeven en tegelijkertijd regulier onderwijs volgen. Het gaat daarbij met name om leerlingen met een TL advies.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven