Basisschool De Eendragt Christelijk Nationaal Onderwijs

De Lente 1 2761 VL Zevenhuizen (Zuid-Holland)

Schoolfoto van Basisschool De Eendragt Christelijk Nationaal Onderwijs

Het team

Toelichting van de school

Op De Eendragt werken we bij bepaalde vakken met vakleerkrachten. Dit zijn leerkrachten die hun expertise op dit vakgebied hebben en daardoor het vak met veel professionaliteit en passie kunnen geven. We hebben op dit moment een vakleerkracht voor gym, meester Daniël en voor muziek, juf Martine.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Wanneer een leerkracht afwezig is vanwege verlof zal er een vervanger worden gezocht.Wij werken hiervoor samen met een externe partij.

Wanneer er geen vervanging kan worden gevonden zullen kinderen als dat mogelijk is verdeeld worden over andere groepen. In het afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het onderwijs op afstand. Dit zullen we vooral in de hogere groepen inzetten als er geen vervangers gevonden kunnen worden.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Groepsdoorbrekende niveaugroepen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Bron

Leerjaar 3 t/m 8

Bron

Extra mogelijkheden op deze school

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Als de basisondersteuning niet genoeg is, kunnen we bij het samenwerkingsverband een arrangement aanvragen. Wanneer het reguliere aanbod voor een leerling niet passend is, kan er vanaf groep 6 besloten worden om over te gaan op een eigen leerlijn voor één of meerdere vakken. In de afgelopen jaren hebben wij arrangementen gehad voor leerlingen met: Leerachterstanden/ lage intelligentie Dyslexie Lichamelijk/motorisch beperkt gedrag een stoornis in het autistisch spectrum (ASS)h oogbegaafdheid (HB)

Toekomstig aanbod aan extra ondersteuning

De Eendragt is een school voor thuisnabij onderwijs. We zorgen ervoor dat kinderen een aanbod krijgen dat past bij hun ontwikkelingsniveau. Daarbij wordt rekening gehouden met de factoren die nodig zijn om te blijven ontwikkelen. Voor kinderen die extra nodig hebben om tot ontwikkeling te komen doen we dat bijvoorbeeld door extra instructietijd, aangepast werk of lagere oefentijd. Voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben doen we dat bijvoorbeeld door het compacten van hun werk zodat ze meer tijd hebben voor verrijkingswerk of verdieping van onderwerpen.

Welke specialisten bieden extra ondersteuning op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Aanbod voor het jonge kind

Het is mogelijk dat de school extra aanbod organiseert voor het jonge kind. Die extra aandacht is bijvoorbeeld beschikbaar in samenwerking met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het doel is om te zorgen voor een goede start op de basisschool.

Terug naar boven