Openbare Basisschool De Voorzaan

Baltischestraat 25 1506 NM Zaandam

Schoolfoto van Openbare Basisschool De Voorzaan

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Wij zijn enorm tevreden met de algemene tevredenheid van de leerlingen op onze school. We werken hard aan de algemene tevredenheid van de leerlingen en hebben dan ook speerputen geformuleerd vanuit de opbrengsten.

Als eerste zijn we hard aan het werk om het plein aantrekkelijker te maken. We hebben inmiddels al bankjes en bomen geplaatst om het een natuurlijk uiterlijk te geven. Verder werken we als school enorm aan de aantrekkelijkheid van de onderwijsinhoud en hebben we hiervoor ook een aantrekkelijke wereldoriëntatie methode aangeschaft. Hierin wordt veel meer een beroep gedaan op onderzoeksvaardigheden en 21th skills van de kinderen. Gelukkig is het naschoolsaanbod ook weer van start gegaan dit jaar zodat er ook leuke activiteiten zijn na schooltijd.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

We zijn enorm trots op uitkomsten van het oudertevredenheidsonderzoek. De ouders hebben aangegeven vertrouwen te hebben in de school, de leerkrachten en de directie. De uitkomsten zijn besproken met de MR en gecommuniceerd met alle ouders van de school. De MR zal dit jaar speerpunten formuleren om zelf meer zichtbaar te zijn voor de ouders, maar ook met elkaar bespreken hoe we het onderwijs en de onderwijsinhoud verder kunnen verbeteren. Een duidelijk speerpunt is om de identiteit van de school verder te verbeteren. Meer activiteiten binnen de school en in de omgeving van de school te bieden aan de leerlingen. Samen met de aanschaf van een nieuwe wereldoriëntatie methode willen we dit dan ook verder vormgeven. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven