Openbare Basisschool Et Buut

Anna de Waalstraat 17 1506 WW Zaandam

  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Et Buut
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Et Buut
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Et Buut

Het team

Toelichting van de school

Een school krijgt op basis van het aantal leerlingen en het opleidingsniveau van de ouders financiering van het Ministerie.
In de grafiek “hoeveel fte is er beschikbaar voor de instelling” wordt de school afgezet tegen de gemiddelde schoolgrootte.
Bij minder leerlingen zijn er dus mindermiddelen beschikbaar en dus ook minder personeel. Omgekeerd uiteraard ook, bij meer leerlingenzijn er meer medewerkers op de school.

Het leerkrachtenteam van OBS et Buut kent een evenwichtige opbouw in vergelijking met het landelijk gemiddelde. Dit zorgt voor een goede mix van ervaring en nieuwe onderwijsinzichten.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

De vervanging voor een leerkracht kan op et Buut meestal goed geregeld worden. Soms komt er een invaller de leerkracht vervangen. Dit kunnen ook parttime leerkrachten uit het team zijn. Lukt het niet om een invaller te vinden (intern of extern) dan kunnen de kinderen verdeeld worden over een aantal andere groepen. In deze coronatijd geeft de leerkracht die thuis moet blijven de kinderen thuisonderwijs. 

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Onze school biedt onderwijs aan kinderen die binnen het aanbod van passend onderwijs vallen. De zorgcoördinatoren bekijken of de school de juiste ondersteuning kan bieden aan de kinderen die een specifieke ondersteuningsbehoefte hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan worden ouders geholpen in het verdere traject. 

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Terug naar boven