De Wereldweide

Clematisstraat 10 8091 VK Wezep

Schoolfoto van De Wereldweide

In het kort

Toelichting van de school

De leerlingen, medewerkers, het schoolgebouw en de omgeving: samen vormen ze de school. Daarom is deze school uniek. Hoe de dynamiek en de sfeer op school zijn, dat kan alleen de school je vertellen. Met hĂșn verhaal bij hun eigen cijfers en bij cijfers van bijvoorbeeld DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Kortom, je krijgt een betrouwbaar beeld van de school en van wat de school doet aan goed onderwijs.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Het leerlingaantal van de Wereldweide is groeiend. Na een dip in 2015 kiezen steeds meer ouders voor het onderwijs op onze school. We hebben een diverse populatie. Opvallend is het aantal ouders met een onderwijsachtergrond. De kinderen komen hoofdzakelijk uit de kern Wezep, maar ook kinderen uit andere kernen van de gemeente Oldebroek komen naar de Wereldweide.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
48
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school? Toelichting

Terug naar boven