Basisschool 't Kempke

Pastoor Ceijssensstraat 5 6077 AS Sint Odiliënberg

  • Schoolfoto van Basisschool 't Kempke
  • Schoolfoto van Basisschool 't Kempke
  • Schoolfoto van Basisschool 't Kempke
  • Schoolfoto van Basisschool 't Kempke
  • Schoolfoto van Basisschool 't Kempke

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Kinderen geven onze school het rapportcijfer 8,1. Dat is een gemiddelde van de waarderingscijfers uit de groepen 6, 7 en 8 (laagste score een 7,5 en hoogste score een 8,8). Op de waardering zijn we als team trots. In een van de groepen scoorde het welbevinden lager dan we gewend zijn. De samenstelling van de groep en de daaruit voortvloeiende dynamiek heeft ervoor gezorgd dat behoorlijk wat kinderen last heeft gehad van enkele kinderen die probeerden hun stempel op de groep te drukken. Leerkrachten en IB hebben veel tijd en energie gestoken in de totale beleving binnen de betreffende groep, en met succes!

Kinderen geven o.a. aan dat zij zeer tevreden zijn over het handelen, de instructies, de begeleiding door en de hulp van de leerkrachten. Daarnaast vinden kinderen dat we 'duidelijk" zijn in het stellen en hanteren van regels. Wij vinden het als team erg belangrijk dat we rechtvaardig en voorspelbaar handelen. Daar slagen we blijkbaar goed in.

Erg belangrijk vinden we de hoge scores die we behalen bij het creëren van een veilige leeromgeving! De beelden die de kinderen hierover hebben komen volledig overeen met de beelden die we als schoolteam hebben. BS 't Kempke is blijkbaar een heel fijne en veilige school waar samen leren, samen werken en samen spelen hoog in het vaandel staan.

Tevredenheid
8,4

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In april 2021 hebben we alle ouders/verzorgers gevraagd deel te nemen aan het tweejaarlijkse oudertevredenheidsonderzoek. 79% (107 respondenten) van de gezinnen heeft de vragenlijst online ingevuld.

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven